Cursus Scheikunde / Beginners- en Halfgevorderden - Gouda - Privélessen (2023)

Narayan

Wiskunde- en bètaklassen (natuurkunde, scheikunde en wiskunde), afdeling wiskunde (GRE en SAT)

Wiskundecursus gegeven door een gediplomeerde ingenieur met meer dan 14 jaar ervaring in het lesgeven in wiskunde (tot op bachelorniveau) en meer dan 3 jaar ervaring in het lesgeven en begeleiden van gestandaardiseerde toetsen (GRE en SAT). Ik help je om gestandaardiseerde cursussen (GRE, SAT en zelfs TOEFL) efficiënter te leren. Wiskundelessen zijn beschikbaar voor leerlingen tot VWO-niveau, inclusief IB-leerlingen (Wiskunde SL en Wiskunde HL), A-Level leerlingen, Europese S6 en S7. Leerlingen, GCSE-leerlingen en IGCSE-leerlingen en leerlingen van het lager secundair (basisonderwijs). De cursus Natuurkunde (natuurkunde en scheikunde) is beschikbaar voor studenten tot en met European High School, IB en A-niveau. Wetenschapslessen (biologie) zijn beschikbaar voor studenten tot Europees secundair niveau, GCSE-niveau en IGCSE-niveau. Ik geef momenteel les aan: 1. GCSE2-studenten. IGCSE3-studenten. IB4 leerling. Europese studenten5. Studenten op AS/A6-niveau. Leerlingen van het Lycée Vauban7. Studenten van het Athénée de Luxembourg Er komt ook huiswerkbegeleiding voor studenten. In alle vorige cursussen kan de leervoortgang worden gecontroleerd in regelmatige tests, afhankelijk van de behoeften van de ouders of de student. Lees de notitie. Opmerking: 1. Hoewel sommige van mijn studenten een cursus Frans/Duits/Zweeds volgen, is mijn instructietaal Engels. Omdat het onderwerp wiskunde is, kan ik gemakkelijk achterhalen waar de taak over gaat (aangezien ik ook algemene kennis van een bepaalde taal heb) en dan leg ik het antwoord in het Engels uit.

von

Zoeken/hulp bij Search Scope (OC) (gezamenlijk onderzoek)

Ik kan je helpen onderzoek te doen en je vragen beter te begrijpen, zodat je betere cijfers kunt halen. Ik kan je stap voor stap helpen de onderzoeksvraag op te lossen en voldoende uitleg te krijgen zodat je het goed kunt krijgen met je professor en trots kunt zijn op je werk. .

Josef

Leer scheikunde in een leuke en veilige omgeving! !

In deze scheikundeles laten we je kennismaken met de basisconcepten en principes van de scheikunde. We beginnen met een inleiding tot atomen, moleculen en ionen en hoe deze chemische componenten samenkomen om chemische verbindingen te vormen. Vervolgens kijken we naar chemische reacties en hoe ze werken. Daarnaast worden belangrijke groepen elementen zoals metalen, niet-metalen en edelgassen en hun eigenschappen en toepassingen besproken. Aan het einde van deze les zullen de leerlingen een goed begrip hebben van elementaire scheikundige concepten en hun toepassingen in ons dagelijks leven en in de industrie.

Temer

Hulp bij huiswerk, studievaardigheden en planning

Huiswerk maken is belangrijk om de stof goed onder de knie te krijgen, maar kan soms lastig zijn. Door vragen te maken, test je je begrip van de onderwerpen en kun je gemakkelijk zien waar je nog aan moet werken. Plannen is belangrijk bij huiswerk omdat het snel achterop kan raken en het werk dan weer terugloopt. Daarom kan ik je helpen met de planning, maar ook met het maken van je huiswerk. Zo kan ik nuttige adviezen geven die taken makkelijker maken en waar nodig de theorie aanvullen.

(Video) Pivot Table Tutorial - Learn PivotTables in 1 Hour - Excel Crash Course

Fabian

Maak uzelf vertrouwd met het chemiesysteem.

Scheikunde is een exact vak en voor veel mensen is het moeilijk. Scheikunde volgt een systeem dat je geleidelijk onder de knie moet krijgen. Je moet vertrouwd raken met de verschillende subdomeinen en ze vervolgens laten samenvoegen. Scheikunde wordt ook wel stapelwetenschap genoemd, waarbij eerder opgedane kennis wordt toegepast binnen de nieuw op te doen kennis. Ik neem je bij de hand en begeleid je stap voor stap door de verschillende deelgebieden. Ik leg het je uit en maak het je duidelijk door samen oefeningen uit je leerboeken te doen.

Eva

Examen/huiswerklessen scheikunde, biochemie en organische chemie: middelbare school en inleidende middelbare school

Studeren voor toetsen en huiswerk maken kan heel moeilijk zijn om alleen te doen, vooral als je niet weet wat je verkeerd doet. Oplossingsgidsen kunnen u helpen problemen aan te wijzen die u niet begreep, maar hoe kunt u verbeteren zonder dat iemand u uitlegt hoe u tot het juiste antwoord komt? Dat is waarom ik hier ben. Wanneer we elkaar ontmoeten, kun je me je opdrachten, examenmateriaal of beoordeelde opdrachten/quizzen laten zien en kunnen we praten over hoe je het juiste antwoord kunt krijgen en welke trucs je kunt gebruiken om deze methoden te onthouden. Ik ga geen lezingen geven over onderwerpen om je iets te typen te geven! Als je geen materiaal meeneemt, hebben we niets te controleren. Mijn doel is om u een beter begrip te geven van hoe u vragen over scheikunde/biochemie/organische chemie kunt oplossen op een manier die voor u werkt. Samen gaan we op zoek naar de methodes waar je het meeste profijt van hebt. Ik heb in groepen en individuele online sessies gewerkt en heb ervaring met het oplossen van problemen voor mensen met dyscalculie (numerieke dyslexie).

Diogo

Examenvoorbereidingscursussen (wiskunde, natuurkunde en scheikunde)

BELANGRIJKE OPMERKING: Helaas ben ik momenteel volgeboekt en heb ik doordeweeks geen tijd om nieuwe privélessen te boeken. ---------------------Ik heb ervaring met het voorbereiden van studenten op examens (wiskunde, natuurkunde en scheikunde). Of je nu op zoek bent naar een bijlesdocent om je te ondersteunen bij je studie en je het hele jaar door te adviseren in de aanloop naar het eindexamen, of dringende lessen vlak voor examens, je kunt contact met mij opnemen en ik zal je helpen bij het plannen van je studie en projecten. , u helpen met oefeningen of inhoud waarbij u mogelijk hulp nodig heeft, en eventuele vragen beantwoorden.

(Video) ChatGPT Tutorial - A Crash Course on Chat GPT for Beginners

Raed

Bijles natuur- en scheikunde + toelatingstoets voor arts/tandarts

Natuurkunde en scheikunde zijn zeer interessante vakken, maar ook onderwerpen die velen moeilijk vinden. Zit je in het middelbaar of hoger onderwijs en worstel je met deze vraagstukken, hoe pak je ze aan etc.? Ik geef graag privélessen en ik wil mensen helpen deze onderwerpen niet alleen te begrijpen, maar ze ook goed te leren. Dan kun je het toepassen op andere vakken. Naast deze twee cursussen geef ik ook instructies voor het toelatingsexamen tandheelkunde. Ik ben een 2ba student Biomedische Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. Ik werk geduldig en probeer eerst een beeld te krijgen van mijn leerling, om vervolgens gericht te werk te gaan, samen problemen te bespreken en samen op te lossen (plannen, natuurkundige oefeningen etc.). Ik ben erg enthousiast en probeer altijd 100% aan mijn student te geven en als een vriend voor hem te zijn. Ik kijk ernaar uit om je te ondersteunen bij je verdere studie! wiel

Belasting

Middelbare school privélessen voor HAVO en VWO

Bijles geven in de vakken MINT, eventueel talen en bedrijfskunde voor middelbare scholieren op HAVO of VWO. Zelf ben ik dit jaar afgestudeerd van de middelbare school met een vwo-diploma en mag daardoor onder meer bijles geven in scheikunde en biologie.

gek

Wiskunde, natuurkunde, scheikunde en alle levenswetenschappen.

Ik geef wiskunde en levenswetenschappen. Zelf heb ik deze onderwerpen 3 jaar aan de universiteit gestudeerd. Ik heb veel materiaal (boeken, hand-outs, enz.) om me te helpen deze vakken te onderwijzen. Ik heb veel ervaring met het bijles geven aan kinderen en jongeren over deze onderwerpen. Het geeft veel voldoening om iemand blij te zien met goed bewijsmateriaal over een kwestie waarmee hij of zij heeft geworsteld.

(Video) United States of Secrets, Part One (full documentary) | FRONTLINE

Mil

Levende wetenschappelijke cursussen. Oefening leidt tot perfectie!

Een tutorial begint altijd met een twijfel of een vraagstuk dat voor de betrokkene niet duidelijk is. Van daaruit begin ik te voelen of de persoon voldoende voorkennis heeft om dit stuk te begrijpen. Zo niet, dan leg ik het graag uit! In de les zelf zorg ik ervoor dat de persoon het eens is met mijn uitleg. Ik laat hem zijn eigen conclusies trekken, die ik vervolgens bevestig of corrigeer. Ik zorg voor een algemeen begrip. Ik eindig mijn tutorial altijd met een korte samenvatting. Ik vraag een cursist vaak om de cursus te scannen en naar mij te mailen. Het doel is om: - te begrijpen wat de docent van een student verwacht - te begrijpen hoe het onderwerp is geformuleerd - indien nodig het onderwerp kort te herhalen Als ik kennis heb van deze zaken, kan ik mijn begeleiding aanpassen aan de behoeften van de betreffende student. U krijgt dan een les die volledig is aangepast aan uw twijfels en moeilijkheden. Om na te gaan wat de "echte" professor van je verwacht, vraag ik (hoewel ik je zeker niet dwing) om ook naar bewijzen te kijken. Ik ken bijvoorbeeld de vraag van de leraar.

Jordi

Natuurkunde, Wiskunde, Scheikunde, Biologie op TSO-middelbare school en ASO-niveau

In deze module doceer ik bètawetenschappen op secundair niveau. De keuzemogelijkheden gaan van het thema van de 1e cyclus tot de eindtermen die verwacht worden van een ASO 6e jaars leerling. Omdat wetenschap zo'n brede term is, raad ik aan om het samen te bespreken om een ​​curriculum af te stemmen op de specifieke behoeften van een student.

Evita

Privélessen HAVO en VWO scheikunde voor onderbouw en bovenbouw.

Beste leerlingen en ouders, ken jij of ken je iemand die school gewoon niet bij kan houden en graag wat hulp zou willen? Wie weet kan ik je helpen. (Hulp nodig bij meerdere vakken? Kijk op mijn profiel om te zien in welke andere vakken ik les kan geven.) Mag ik mezelf voorstellen? Mijn naam is Evita, ik ben 20 jaar en studeer geneeskunde. Op het Vossiusgymnasium heb ik NT&NG gestudeerd met Grieks, Muziek en Filosofie en ben cum laude afgestudeerd. Sinds 2017 geef ik privélessen aan middelbare scholieren en ben ik ook windsurfinstructeur. Ik geef al jaren met veel plezier les en ben een groot fan van het vinden en toepassen van leerstrategieën die goed werken voor de leerling. Ook bied ik ondersteuning bij examenvoorbereiding. Bij scheikunde zie ik vaak dat studenten het moeilijk vinden om een ​​probleem aan te pakken, daarom werk ik meestal met stappenplannen die ik samen met de studenten uitwerk. Ik heb ook samenvattingen en grafieken over veel onderwerpen die mijn studenten zonder beperkingen mogen gebruiken. We zullen later ook het testen bespreken en knelpunten nader bekijken. Ook vind ik het belangrijk om goed bereikbaar te zijn: Studenten kunnen ook buiten de les om bij mij terecht met dringende vragen. We kunnen één keer per week afspreken of een vaste afspraak maken voor twee weken doordeweeks of in het weekend. Je kunt ook "on demand" lessen volgen, bijvoorbeeld alleen in de maand voor de examenweek. Ik heb vaak meer opties dan aangegeven in het schema omdat mijn eigen schema van week tot week verschilt. Volg de les in tweetallen (hiervoor hanteer ik andere prijzen) Lessen zijn een uur tenzij je meer wilt. Ik ben daar vrij flexibel in. Laat het me weten als je vragen hebt!

Annechien Maas

Bijles in de bètavakken: natuurkunde en scheikunde (nask)

Loop je achter in natuurkunde en/of scheikunde en heb je hulp nodig bij het inhalen van je lessen? Met de tutorial raak je snel vertrouwd en kun je de stof weer volgen. Natuurlijk help ik je ook bij de voorbereiding op het eindexamen. Face-to-face of online lessen zijn mogelijk.

Ryan

Privélessen natuurkunde (natuurkunde), wiskunde (wiskunde), scheikunde (scheikunde) en (in)biologie

FR: Hallo allemaal, mijn naam is Rayane en ik studeer tandheelkunde aan de ULB. Van jongs af aan gepassioneerd door wetenschap, besloot ik mijn kennis en vaardigheden beschikbaar te stellen aan diegenen die hun begrip van natuurkunde, wiskunde, scheikunde en biologie willen verbeteren. Ik voltooide mijn basis- en secundair onderwijs in het Nederlands en recent in het Frans, maar ik ben volledig tweetalig en kan natuurkunde in het Frans of het Nederlands onderwijzen. Hierdoor kan ik zeer veelzijdig zijn en me gemakkelijk aanpassen aan de behoeften van studenten.Ik bied privélessen op maat voor alle niveaus, van basisschool tot eerste universiteit. Of je nu voor het eerst wetenschap ontdekt of je kennis wilt verdiepen, ik ben er om je te helpen. Afhankelijk van jouw voorkeuren ben ik beschikbaar voor face-to-face of online lessen.Mijn lesmethoden zijn gebaseerd op een gepersonaliseerde pedagogische aanpak. Ik pas me aan uw niveau en behoeften aan om u te helpen uw academische doelen te bereiken. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen succesvol kan zijn in de wetenschap als hij beschikt over de juiste methodes en de juiste verklaringen. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of een cursus wilt volgen. Ik help je graag met je studies natuurkunde, wiskunde, scheikunde en biologie NL: Hallo allemaal, mijn naam is Rayane en ik studeer tandheelkunde aan de ULB. Wetenschap heeft me van kinds af aan gefascineerd en ik heb besloten mijn kennis en vaardigheden tot uw beschikking te stellen om uw begrip van natuurkunde, wiskunde, scheikunde en biologie te verbeteren. Ik heb in het Nederlands gestudeerd en ben onlangs overgestapt op het Frans, maar ik spreek ook perfect Frans en Nederlands, dus ik kan bètavakken in beide talen geven. Hierdoor ben ik zeer veelzijdig en kan ik me gemakkelijk aanpassen aan de behoeften van de studenten.Ik bied gepersonaliseerde privélessen aan voor alle niveaus, van basisschool tot eerste universiteitsstudenten. Als je problemen hebt met het begrijpen van bepaalde concepten of als je gewoon je kennis wilt verdiepen, ben ik hier om te helpen. Afhankelijk van jouw wensen ben ik beschikbaar voor face-to-face of online lessen.Mijn lesmethodes zijn gebaseerd op een persoonlijke pedagogische benadering. Ik ben niet op jouw niveau en moet je helpen je academische doelen te bereiken. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen succesvol kan zijn in de wetenschap als hij over de juiste methoden en verklaringen beschikt. Neem gerust contact op als je vragen hebt of een cursus wilt volgen. Ik ben blij dat ik je kan ondersteunen bij je studies natuurkunde, wiskunde, scheikunde en biologie.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arline Emard IV

Last Updated: 03/12/2023

Views: 5873

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arline Emard IV

Birthday: 1996-07-10

Address: 8912 Hintz Shore, West Louie, AZ 69363-0747

Phone: +13454700762376

Job: Administration Technician

Hobby: Paintball, Horseback riding, Cycling, Running, Macrame, Playing musical instruments, Soapmaking

Introduction: My name is Arline Emard IV, I am a cheerful, gorgeous, colorful, joyous, excited, super, inquisitive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.